fredag 24. juli 2009

Det nærmer seg festival

Jada, det nærmer seg årets fiskefestival, og da må man jo prøvefiske litt. Det er nok fremdeles bittelitt tidlig å sette inn det helt store støtet når det gjelder prøvefisket, men har man aldri fisket i området på egenhånd kan det være greit å ha noen turer for å orientere seg litt. Dette var tilfellet for Jarle, som i går kom fra Tønsberg i båt for å se seg litt om og fiske litt. Jeg fikk være med som kjentmann og for å svare på spørsmål. Og muligens fordi jeg er forbasket godt selskap. Hva vet vel jeg. Det ble i alle fall en fin tur, hvor vi tok en liten runde der vi begynte litt innaskjærs, hadde en sving ut på bukta og dro over noe sandbunn innaskjærs igjen til slutt. resultatet ble så som så, men ei lomre, ei rødspette, noen små sandflyndrer, knurr og hvitting pluss ei sild ble trukket opp fra bunn.

Ei helt ok rødspette som hadde gitt noen greie poeng på festivalen

Får håpe Jarle fikk litt ut av turen, det var i alle fall en veldig trivelig tur i godt selskap. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake Jarle, måtte du havne høyt på resultatlistene på festivalen!

1 kommentar:

 1. Hei og takk for turen som gav meg svar på mange
  spørsmål og hyggelig selskap.
  Vi fikk da noen fisker selv om ikke akkurat det var poenget fra min side.
  Nå kan jeg litt mer om kriker og kroker i området, noe som jeg nå slipper å surre med under så mye med under festivalen.

  At vi ikke fikk kolmule var vel egentlig gitt ,men det kom da som du sier opp en sild som plaster på såret :D

  Takk igjen for at du tok deg tid,og håper at turen for min del gir utslag i en skikkelig bombe når resultatlisten er klar .hehe

  Jeg dukker nok opp igjen om været fungerer om en ukes tid .

  mvh. Jarle

  SvarSlett