tirsdag 10. august 2010

Langesund Fiskefestival 2010

Da var årets festival vel overstått, og jeg sto på land hele helgen... Det var i og for seg helt greit, nok å gjøre, og selv om det var dødelig slitsomt å være konkurranseansvarlig var det samtidig skrekkelig moro!
Oppsummert vil jeg si årets festival ble en suksess!Konkurransearrangementet gikk smertefritt, været var tett innpå perfekt, fisket var temmelig bra, arrangementet i sentrum ble godt besøkt og på toppen av det hele fikk vi en norsk vinner! Anders Larsen sørget for å hente hjem seieren med 21 arter (10 på lørdag og 11 på søndag), hvorav flere av fiskene var av betydelig størrelse. Blant annet fikk han brungylt på 300 gram, blåstål på over halvkiloen, knurr på drøyt 400 gram og både lomre og skrubbe av poengsankende størrelse. Veldig bra jobba Anders, det blir definitivt champagne på neste truttafest! På de neste plassene kom Henrik Karlén og Kenneth Johnsen, noe som vil si at Trutta til slutt tapetserte pallen, og faktist tok fem av de ti øverste plassene. Det er bra det gutta!
Ellers var et av helgens høydepunkt helt klart Sonny Stjärnås sin nye norgesrekord på blåkjeft, med en sinnsyk fisk på 1700 gram! alltid gøy med rekorder, og ekstra gøy når de kommer på festivalen.
Ellers er det verdt å nevne barnefiskekonkurransen, som med 113 deltakere ble en stor suksess. Alltdi gøy å se barn som koser seg med fiskinga, og atpåtil ble det et par fine fangster.

Jeg vil takke alle deltakere og medhjelpere for at dere var med å lage en knallbra festival! Måtte den bli minst like bra til neste år!

Til slutt litt bilder:

Kim Tore lager farse av noen titalls kilo makrellfilet til hamburgere. De ble gode!


Full rulle og full brygge! Ungene koser seg.

Storfiskkongen Cato Bekkevold hjelper kidsa.

Trine Fallet Ruud med hvitskate på åtte kilo. Drømmefangst i min bok!

Emil Fallet Ruud med brosme på 12,6

Magnus Karlsson med søt rødknurr

Sonny Stjärnås med ny norgesrekord! Blåkjeft med de vitale mål 1700 gram og 46 cm.

Innveiingsgjengen i full sving.

God stemning i innveiinga!

Øystein og Stig var uheldige og fikk brann i motoren! Heldigvis gikk det bra, og røde kors kunne hente dem og taue dem inn igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar