onsdag 23. september 2009

Flytebrygger i solskinn


I dag ble det endelig en flytebryggetur igjen. Det har blitt rimelig mye ferskvann og karpefisk i det siste, men i dag skulle det salte vann og artsvariasjon stå i fokus.
Jeg satt kursen mot Langangen, og de veldig trivelige flytebryggene som ligger der. Det er nokså dypt under, og det er mulighet for stor lomre.
Kort oppsummert var været suverent og bettet bra. Det ble totalt et lass med skrubber, med største på 730 gram (bælfeit fisk!), noe som er ny pers. Ikke verst. Det ble kun ei lomre, men det var til gjengjeld en feit sak på 825 gram. Største jeg har fått på Østlandet, og største på en del år for min del. I tillegg ble det en fløyfisk, noen småtorsk, et par små sandflyndrer, noen hvitting ei rødspette og tre knurr. Slett ingen dårlig dag i grunn. Tid for noen bilder!

Full konsentrasjon...

Rimelig grei lomre.

Største skrubba. Total skivebom på fokusen...

Fin avslutning på en fin dag
1 kommentar:

  1. Bra lomre - jeg og Leif var der på tirsdag 29. september, og det innfridde da også, med lomrer, fløyfisk, stor bergnebb på 110 gram og en småflekka rødhai m.m. Krysser fingrene for at den nye brygga ikke er avsperret - vi legger nemlig gjerne inn en årlig tur hit på tross av at det tar 2,5 time en vei:)

    SvarSlett